ALMERE – Goossens wonen & slapen opent een nieuw filiaal in Almere. Na de aankondiging van een nieuw filiaal in Groningen, wordt ook Flevoland een Goossens-winkel rijker. Met de komst van deze twee filialen is Goossens nog beter vertegenwoordigd in het midden en noorden van Nederland en kan zij haar klanten in deze regio beter bedienen. Deze grootse inspiratiewinkel in Almere, die onderdeel wordt van woonboulevard DoeMere, opent nog dit jaar haar deuren.

De nieuwe winkel telt maar liefst 5700 m2 inspiratie en wordt hiermee de grootste inspirationstore van de complete woonboulevard in Almere. Het wordt een toonaangevende winkel in de woonbranche, omdat hier meteen het nieuwste strategisch storeconcept van Goossens wordt gerealiseerd. Zo komt er een groot inspiratiecentrum en zullen er diverse showroomkamers te zien zijn met woon- en slaapkamers in dezelfde stijl. Hiermee wordt ingespeeld op de vraag van de consument.

Goossens voegt kwaliteit toe aan huidig aanbod
Bart Goossens, formule verantwoordelijke van Goossens, is er erg trots op dat Goossens zich in Almere vestigt. “Wij verheugen ons erop om de consumenten in deze regio te inspireren met onze prachtige collectie aan woon- en slaapmeubels en hen te voorzien van écht persoonlijk interieur advies. Het is een prachtige ontwikkeling.” Goossens, waar klanten kunnen woonshoppen voor beter comfort tegen betaalbare prijzen, is een mooie toevoeging aan het huidige winkelaanbod. Want met haar eigen collectie meubels – Goossens heeft bijvoorbeeld de grootste collectie eetkamerstoelen – biedt de komst van Goossens genoeg variatie. “Dit nieuwe filiaal is gericht op de toekomst en wensen van de consument in Almere.” Daarnaast krijgt het filiaal een restaurant, zodat klanten van hun bezoek aan Goossens een compleet dagje uit kunnen maken.

De Goossens-winkel bevindt zich op de eerste verdieping in het nieuwste gedeelte van woonboulevard DoeMere. De winkel is meteen zichtbaar als je de roltrap hebt genomen.

Goossens in 14 steden
Met de winkel in Almere en een te realiseren filiaal Groningen is Goossens in 2019 te vinden in maar liefst 14 steden, waaronder twee in België. Goossens: designer van kwaliteit en high comfortOmdat Goossens haar collectie meubels zelf designt en laat produceren, is het mogelijk om zeer kwalitatieve en comfortabele meubels voor in de woon-, eet- en slaapkamer aan te bieden voor een betaalbare prijs. En dat is weer aantrekkelijk voor de consument. Klanten hebben namelijk niet alleen een uniek meubel in huis, maar ze weten ook zeker dat ze een eerlijke prijs hebben betaald. Daarnaast biedt Goossens persoonlijk advies. Woon- en slaapspecialisten, die door Goossens zelf zijn opgeleid tot gekwalificeerde experts, helpen klanten een weloverwogen keuze te maken. En na de aankoop houdt de service niet op. Goossens bezorgt de meubels namelijk gratis op het adres dat de klant wenst. Goossens: een familiebedrijf in meubels dat haar klant de beste winkelervaring wil bezorgen, al sinds 1954.