ALMERE - Mensen die de verleiding van heerlijke frites lastig kunnen weerstaan, opgelet. Op vrijdag 29 mei opent in de kiosk aan de Schutterstraat Frites Affairs; de plek in Almere Centrum om toe te geven aan die heimelijke verlangens

Goed stout

We mogen onszelf, vooral in deze periode, best af en toe verwennen. En als we dat dan doen, dat kunnen we er beter helemaal voor gaan en het meteen goed doen. Bij Frites Affairs zijn de verse en overheerlijke frites van uitstekende kwaliteit. Geen Vlaamse of Franse maar oer-Hollandse Frites: met schil en lekker knapperig. Er kan bovendien gekozen worden uit verschillende spannende en aantrekkelijke ‘loaded’ varianten. Zo staan er bijvoorbeeld frites uit ‘t seizoen met wisselende toppings, frites met kipsaté of runderstoof en een vegetarische frites caprese op het menu. De frites kunnen extra verleidelijk worden gemaakt met een aantal verrassende sauzen en mayonaises zoals zeewiermayonaise of mayonaise met ui en kerrie. Naast frites bestaat het aanbod ook uit heerlijke gourmet hot dogs met ook weer een vegetarische variant.

De frites worden vers gebakken en bereid. Het avontuurtje kan dan ook op elk gewenst moment van de dag plaatsvinden. Je kunt ter plekke van je traktatie genieten, maar deze ook laten inpakken en mee naar huis nemen om de affaire daar voort te zetten.

Frites Affairs opent op vrijdag 29 mei aan de Schutterstraat in Almere Centrum. Op dit moment zijn de openingstijden van 12.00 – 17.30 uur. Tot en met 7 juni krijgen gasten bij aankoop van loaded frites of een gourmet dog een gratis frisdrank naar keuze.