ALMERE - Op vrijdag 13 september aanstaande vindt van 13.00 uur tot 17.00 uur de feestelijke opening plaats van het nieuwe pand van Logomotion Bedrijfskleding aan de Kabelstraat 19 in Almere (Gooisekant).

Logomotion is al ruim 13 jaar gevestigd in Almere, Het bedrijf startte vanaf de keukentafel. In de huiskamer stond een grote Ikea kast waar de deuren van werden geopend zodra er klanten binnen kwamen. In het schuurtje stond een borduurmachine en wat drukpersen. Al snel groeide klantenkring tot ver buiten Almere en werden bekende bedrijven, zoals de NS, vaste klant.

In 2008 verhuisde het bedrijf naar de Binderij waar een explosieve groei plaatsvond, mede daardoor werd Logomotion 14e bij op de ranglijst van snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Inmiddels is het 2019 en is Logomotion toonaangevend binnen de bedrijfskledingbranche. Er wordt ingespeeld op de laatste milieueisen, verantwoord ondernemen en de nieuwste mode. Voor het personaliseren van kleding zijn de meest moderne machines in huis gehaald.

Een ieder is van harte welkom om een kijkje te nemen in ons bedrijf op vrijdag 13-9!