ALMERE - Op maandag 20 mei nodigt StrandLAB iedereen uit voor de culturele ontdekkingstocht Expeditie DUIN van 12:00 tot 17:00 in Almere DUIN. Samen met enthousiaste bewoners tovert StrandLAB huiskamers, tuinen en straten om tot intieme podia en creatieve werkplaatsen. Ontdek verborgen talenten, geniet van liveoptredens en laat je creativiteit de vrije loop in workshops. Een leuk evenement voor bewoners van Almere.

Programma

Voor muziekliefhebbers is er een optreden van het Shanty Koor Almere en een pianoconcert van Mark Kirkenier. Creatievelingen kunnen deelnemen aan diverse workshops, zoals vogelhuisjes en sieraden maken, wildplukken, en werken met natuurlijke pigmenten. Voor de jongste bezoekers zijn er activiteiten zoals een speurtocht, kinderconcerten, en het planten van zaadjes. Bij Stad en Natuur kun je bloembolletjes maken en kriebelbeestjes zoeken. Sportievelingen kunnen genieten van Bootcamp, Yoga, en Tai Chi.

Persbericht, afbeeldingen en meer informatie in de bijlage. Een interview met de programmamedewerker van StrandLAB of bewoners die Expeditie DUIN organiseren behoort tot een van de mogelijkheden.