ALMERE - Dit seizoen verwelkomt Stad & Natuur je opnieuw op het Almeerderstrand! Ongeacht het seizoen, van lente tot winter, en ongeacht het weer, want wij geloven: elke dag is perfect voor een stranddag. Wil je samen de schatten van het strand ontdekken, leren overleven op het strand of strandkunst vervaardigen? Onze aftrap is op maandag 1 april, tijdens 2e Paasdag, met een gezellige spelletjesmiddag voor jong en oud.


Op maandag 1 april, 2e Paasdag, ben je weer welkom op het Almeerstrand tussen 12.00 en 16.00 uur. Vang jij de meeste paaseieren? Lukt het je moeder ringen over de oren van de paashaas te gooien? Test hoe vast je hand is met de bibberspiraal, en speel een potje sjoelen met opa op de megasjoelbak.

Waar zijn we te vinden?

Tijdens de activiteitendagen tref je Stad & Natuur aan in onze kenmerkende vrolijke blauwe strandtent, gelegen naast het StrandLAB en Strandrestaurant Poortdok, op Ijmeerdijk 1B, 1309 BA in Almere.

Meer dan 20 activiteiten

Dit jaar bieden we meer dan 20 gratis activiteiten aan, variërend van Bushcraft en zandsculpturen tot excursies en workshops. Blijf onze website bezoeken voor de nieuwste activiteitenupdates. Scholen uit het basis- en voortgezet onderwijs zijn eveneens welkom voor een educatief dagje strand met programma's die zich richten op waterbeleving, zoals sporen zoeken en dijken bouwen. Voor meer informatie en het volledige programma, bezoek ons op www.stadennatuur.nl/almeerderstrand