Almere – Van vrijdag 6 tot en met zondag 8 september wordt voor de 19e keer het Almere Haven Festival georganiseerd. Drie dagen lang bruist de sfeervolle haven in het oudste deel van Almere van de optredens van bekende orkesten, koren en acts en kan er genoten worden van diverse proeverijen. Een populair en drukbezocht onderdeel van het festival is elk jaar de grootste brocante en antiekmarkt van Flevoland op zondag 8 september.

De brocante en antiekmarkt is met ruim 60 stands al jaren de grootste in Flevoland. Er is een grote variëteit aan oude en antieke producten uit (groot)moeders tijd en andere bijzondere spullen. Er kan eindeloos gestruind worden langs het aanbod verzamelobjecten, meubels, curiosa, servies, glazen, bestek, zilverwerk, boeken, prenten, meubels, oud speelgoed en nog veel meer. Wie altijd op zoek is naar dat ene unieke accessoire voor in huis of een bijzonder cadeau mag deze markt niet missen. De markt vindt plaats op zondag 8 september van 11.00 tot 18.00 uur in de havenkom van Almere Haven.


Almere Haven Festival

Wie naast brocante ook liefhebber is van klassieke muziek, cultuur en kunst, moet dit weekend sowieso naar Almere Haven komen. Er staan bijvoorbeeld bijzondere optredens van bekende orkesten en koren op het programma en is er een wijnfestival met nostalgische trucks. Bovendien is er op zaterdag en zondag ook een kunstmarkt waar tientallen professionele en amateurkunstenaar uit het hele land hun kunst laten zien en verkopen. Op de gezellige terrassen in de havenkom kunnen speciaalbiertjes, heerlijke wijnen en hapjes uit de keuken van de diverse restaurants in Almere Haven worden geproefd.

Een volledig overzicht van alle activiteiten en tijden staat op www.almerehavenfestival.nl