ALMERE - Op vrijdagmiddag 6 december om 16:00 uur wordt de eerste paal geslagen voor de Odin boerderijwinkel op Stadsboerderij Vliervelden in Oosterwold. De officiële handeling wordt verricht door gebiedsregisseur Werner Brouwer.

Blij met 1e boerderijwinkel Odin
“Wij verheugen ons heel erg op deze nieuwe Odin winkel”, zegt Odin directeur Merle Koomans van den Dries. “We gaan hier straks mooie biologische en biodynamische producten verkopen, waarvan er veel uit de omgeving zullen komen en natuurlijk ook van de boerderij zelf. Daarbij kun je in het horecadeel van de winkel straks ook genieten van iets lekkers te eten en te drinken of vergaderen.”

“Odin past heel goed bij ons”, aldus Tineke van den Berg van de Stadsboerderij. “Wij willen stadsbewoners betrekken bij het boerenwerk en zichtbaar maken hoe biologisch voedsel wordt geproduceerd. Odin is daar een heel goede match bij. Bezoekers van de winkel krijgen een prachtig uitzicht op de koeien en zien op het land de winkelproducten groeien”.

De winkel zal naar verwachting in najaar 2020 openen en krijgt een oppervlakte van 300 m2.

Foodcoop Odin: 100% biologisch en liefst biodynamisch
Odin is een biologische voedselcoöperatie met een groothandel, 23 biologische speciaalzaken, een bezorgdienst waar je biologische en biodynamische boodschappen kunt doen, een eigen boerderij in Noord-Brabant en een imkerij. De inmiddels 10.000 leden van de coöperatie zijn mede-eigenaar en krijgen via ledenvoordeel korting op hun boodschappen.

Meer informatie vind je op Odin.nl.