AMSTERDAM - We love communities organiseert van 17 tot en met 21 mei 2021 het allereerste Online Community Summit van Nederland en België. Tijdens het summit spreken meer dan 25 toonaangevende ondernemers over hoe je als ondernemer online nieuwe klanten aantrekt. Oprichter Maartje Blijleven organiseert het gratis summit om ondernemers te helpen om relevant te blijven in deze snel veranderende wereld.

Offline klanten aantrekken is door de lockdown vrijwel onmogelijk geworden. Online netwerken is echter nog wel mogelijk. "Online community building is voor veel ondernemers nog relatief nieuw en dus laten ze kansen liggen", zegt organisator Maartje Blijleven. "Met dit gratis summit willen we laten zien dat het voor iedere ondernemer mogelijk is om op een sympathieke, authentieke en betaalbare manier online klanten aan te trekken."

5-daags Online Community Summit
Tijdens het 5-daagse Online Community Summit delen meer dan 25 toonaangevende ondernemers tips & tricks en inspirerende verhalen over hun eigen online community. Blijleven wil met het Online Community Summit minimaal 2.500 ondernemers bereiken. De volledige lijst met sprekers is te vinden op de website. Het summit is 100 procent corona-proof en gewoon online te volgen.

Fans creëren
Initiatiefnemer Maartje Blijleven is #1 bestseller auteur, keynote-spreker en al 20 jaar digital community expert voor bedrijven als Endemol, KLM, Facebook en honderden ondernemers. "Online community building is de makkelijkste en snelste manier om online relaties te bouwen. Zo creëer je een groep fans om je heen die niet kan wachten om klant te worden. Zonder moeilijk gedoe. Daardoor maak je meer impact, ben je zichtbaarder en komen er nieuwe klanten en kansen op je pad. Maar alleen als je het goed doet. Daarnaast maakt het je werk leuker en dat gun ik iedere ondernemer", aldus Blijleven.