FLEVOLAND - Het 1e deel van de Anthony Fokkerweg (N727) naar Lelystad Airport gaat maandag 13 november 2017 officieel open.

Met ingang van die datum is de Talingweg niet meer bereikbaar vanaf de Eendenweg. Woensdagmorgen 8 november 2017 vierden de betrokken partijen de openstelling op locatie.

2 maanden eerder gereed

Gedeputeerde Jaap Lodders van provincie Flevoland, wethouder Ed Rentenaar van gemeente Lelystad, Rob Verhoeff directeur OMALA/Lelystad Airport Businesspark en Hanne Buis algemeen directeur van Lelystad Airport openden de weg. Ze hebben gezamenlijk het afzetlint geopend. Daana reden ze, samen met hun koffers richting Lelystad Airport gereden. De weg is door de goede samenwerking 2 maanden eerder gereed dan gepland. In de toekomst zullen 7 miljoen passagiers via deze weg naar Lelystad Airport rijden.

Informatiemarkt: 11 november 2017

De werkzaamheden aan Nederlands nieuwste luchthaven Lelystad Airport zijn in volle gang. In april 2019 vertrekken de eerste passagiersvluchten. Belangstellenden die nu al meer willen weten, zijn welkom op de informatiemarkt. Deze vindt plaats op zaterdag 11 november 2017 in het Aviodrome bij de luchthaven. Voor meer informatie kijk opuitbreidinglelystadairport.nl/infomarkt.