ALMERE - Sinds een paar weken bezorgen wij met Wijnbezorgd.nl ook in Almere, gratis*. Wijnwinkel de Wijnhalte bezorgde al gratis in het Gooi maar heeft nu ook Almere toegevoegd aan hun bezorggebied.

Het doel is om uiteindelijk, via ondernemers in andere delen van het land, heel Nederland gratis van wijn te kunnen voorzien, verpakt in originele dozen.
Richard Bruijne, mede eigenaar van de Wijnhalte en Wijnbezorgd legt uit: Het is al jaren een doorn in ons oog dat wij de wijnen van de wijnboeren in dozen binnen krijgen maar zodra we het via PostNL of DHL versturen dit omgepakt moet worden in speciaal daarvoor geschikte wijndozen. Los van het feit dat dit enorm kostbaar is (gemiddelde doos kost 5 euro) is dit ook niet duurzaam. Naast die 5 euro komt daar ook nog 7 euro aan bezorgkosten bij en 1,50 aan het checken van de leeftijd van de ontvanger. 13,50 dus totaal. Wij bezorgen de wijnen gewoon in originele wijndozen en doen dit 2 keer per week zelf. Op onze website kun je aangeven wanneer het jou het beste uit komt maar ophalen in de winkel in Huizen mag natuurlijk ook.

*Vanzelfsprekend rijden we niet voor 1 fles, dan zou het alsnog ons duurzame doel voorbij schieten maar hebben wij de drempel laag gehouden, minimaal 50 euro.

Richard Bruijne
Wijnbezorgd.nl
06-2249799406-22497994