ZEEWOLDE - Maar liefst 40 schepen meren op 12, 13 en 14 juli af in de Aanloophaven van Zeewolde. Een grote feesttent op het plein vormt dit weekend de centrale plek van waaruit diverse optredens plaatsvinden. Het hele weekend spectaculaire optredens met een knallende afsluiting op de zaterdagavond met de band Mooi Wark! Het officiële programma start aan het einde van de vrijdagmiddag en eindigt op zondagmiddag rond 17.00 uur. De Havendagen Zeewolde zijn gratis toegankelijk!


Wat is er te doen?
Volop activiteit voor jong & oud! De vrijdag start met een demonstratie flyboarden en andere wateractiviteiten waar je aan mee kunt doen. Om 20.00 uur start het openingsfeest met een daverend optreden van de liveband met DJ “The Party One”.
De zaterdag is een echte “Kijk en doe dag”. Met een kinderkermis, een grote braderie, de bekende horecaterrassen en allerlei activiteiten op het water. Of test je zeemansbenen tijdens een vaartocht van ongeveer een half uur. Blijf je liever aan de wal? Bewonder de diverse boten van dichtbij, er liggen plaatjes bij. De avond wordt spectaculair afgesloten met de gekste rock-n’-roll band uit het noorden, Mooi Wark.
Tenslotte wordt de avond knallend afgesloten!

De zondag start met een schippersontbijt voor de bemanning van deelnemende schepen in The Lux. Aansluitend is er een kerkdienst in de grote tent op het Raadhuisplein. Gevolgd door diverse wateractiviteiten, een optreden van het shanty Bataviakoor uit Lelystad, een optreden van het jeugdorkest en het fanfareorkest van de AMVZ, met als thema “AMVZ à la Français!”.
Details van het programma zijn te vinden op www.puurzeewolde.nl


ZATERDAG 13 JULI
Overal waar Mooi Wark komt, wordt het een feestje!
De band is opgericht in 1992 en bestaat nu uit Bert Koops (leadzang en gitaar), William Bossong (basgitaar), Arnold Kuik (gitaar) en Dennis Hendriks (drum). Bij de optredens van Mooi Wark draait het vooral om improvisatie en interactie met het publiek, hierdoor is elk optreden anders. Het repertoire tijdens optredens bestaat vaak uit veel vrolijke nummers, meestal rock-'n-roll.
www.mooiwark.nl