ALMERE - Only for Men opent 5 september de deuren van een geheel nieuwe winkel in Almere. De vestiging in Almere wordt de zestiende Only for Men winkel. Het pand heeft een oppervlakte van ruim 1.000 vierkante meter. Hier wordt een enorm assortiment mannenmode aangeboden, inclusief vele topmerken.

De opening vindt plaats op 5 september en start meteen met een spraakmakende openingsactie. De allereerste klant ontvangt namelijk een gratis Recall kostuum naar keuze. De tweede klant ontvangt een kostuum voor €10,- en de derde klant een kostuum voor €20,-. Dit loopt zelfs op tot de 34e klant!

Openingsweek
De opening wordt naast de kostuumactie de hele week groots gevierd met scherpe dagdeals en diverse evenementen. Laat je schoenen weer glimmen door gespecialiseerde schoenpoetsers, kom langs bij de barbier of doe mee aan spijkerbroekhangen. En als klanten hun gegevens achterlaten in de winkel maken ze ook nog de hele openingsweek kans op €1.000,- shoptegoed!

Meer dan alleen een mannenmodewinkel
In de nieuwe winkel in Almere wordt het totaalconcept voor mannen duidelijk zichtbaar. Mannen moeten hier in één keer kunnen slagen. Naast het grote aanbod van de mooiste mannenmodemerken bestaat het aanbod uit meer. Zo kan de man bij Only for Men altijd terecht voor de beste deals, een team van gespecialiseerde modeadviseurs, spectaculaire events én mannelijke openingstijden.

Nieuw winkelconcept met personal shopping
Almere zal de eerste winkel van Only for Men zijn met een nieuw winkelconcept. In de winkel vind je extra groot horecagedeelte, directe vermaakservice en door de hele winkel kleinere kassablokken waardoor je niet lang meer in de rij hoeft te staan. Ook zal er een pop-upgedeelte zijn waar verrassende samenwerkingen getoond worden. Tot slot wordt in deze winkel het personal shoppingconcept gelanceerd. Zo kun jij (eventueel samen met je vrienden) advies krijgen in een speciaal ingerichte ruimte met een drankje en natuurlijk één-op-één assistentie. Je kunt zelfs tegen vrienden racen in ‘Xbox playseats’.

Adres: Citadel 14, 1315 VK te Almere.