ALMERE - De zomervoorstelling ‘Desperado’ van Theatergroep Suburbia is een complete theateravond uit in de openlucht met vooraf diner én een nieuwe line dance workshop. De Almeerse dansdocent Silvia Servais-Kottman organiseert de workshop elke zaterdag tot en met 10 juli op de Stadsboerderij Almere.

‘Desperado’ is een Nederlandse tragikomedie geschreven door het roemruchte duo Ton Kas en Willem de Wolf en gaat over vier cowboys in de polder.

De zomervoorstelling van Suburbia is ieder jaar te zien op het idyllische Stadslandgoed De Kemphaan in Almere; dit jaar op de Stadsboerderij Almere. Een compleet avondje uit in de openlucht. Na het diner organiseert Suburbia op het erf van stadsboeren Tom & Tineke elke zaterdagavond om 19.30 uur een line dance workshop. De Almeerse dansdocent Silvia Servais-Kottman geeft speciaal voor Suburbia deze workshop.

Doe een line dance!
De line dance workshop is een heel toegankelijke les voor iedereen, óók voor ‘absolute beginners’. De bezoeker komt zo helemaal in de stemming voor de voorstelling ‘Desperado’! De toegang is gratis, wel graag vooraf reserveren i.c.m. een ticket voor de voorstelling.

Tekst: Ton Kas en Willem de Wolf, regie: Albert Lubbers, spel: Ali Ben Horsting, Fahd Larhzaoui, Iwan Walhain, Titus Boonstra, decor- en lichtontwerp en techniek: Neal Groot, kostuumontwerp: Dorien de Jonge, line dance workshop & choreografie: Silvia Servais-Kottman.

‘Desperado’ is nog te zien tot en met 11 juli 2021. Speeldagen zijn van woensdag tot en met zaterdag om 20.30 uur en op zondag om 15.00 uur. Line dance workshop op zaterdagen. Aanvang: 19.30 uur (tot 20.00 uur). Toegang: gratis. Graag wel vooraf reserveren. Er is een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar! Bestel nu je kaarten via: www.theatergroepsuburbia.nl/voorstelling/desperado.