ALMERE - Trouwe bezoekers van Corrosia Theater, Expo & Film weten het al, voor anderen in Almere is het misschien nieuws, maar elke vrijdag is het FilmVrijdag in Corrosia. Om 11 en 20 uur zijn dan de nieuwste Art House movies die op dit moment in de Nederlandse filmhuizen draaien te zien in Almere Haven.

Filmserver in gebruik genomen

Afgelopen januari is de nieuwe filmserver van Corrosia Theater, Expo & Film in gebruik genomen en na een aantal weken proefdraaien kan met enige trots gemeld worden dat je nu ook in Corrosia de meest actuele art house films kunt zien.

Wat staat er binnenkort op de Corrosia filmagenda?

Op vrijdag 10 maart is om 11 en 20 uur de Engelse komische film White Noise te zien. Met in de hoofdrol onder andere Adam Driver. Deze tegelijkertijd hilarische en afschuwelijke, lyrische en absurde, gewoontjes en apocalyptische film vertelt het verhaal van een Amerikaanse familie en hun poging om te dealen met alle aardse uitdagingen van het moderne dagelijks leven.

Op vrijdag 17 maart zie je om 11 en 20 uur Triangle of Sadness. In deze maatschappelijke satire komen we erachter wat er gebeurd als een luxe cruiseschip zinkt en de bonte groep super rijke passagiers strand op een onbewoond eiland. Kunnen ze zonder bedienden zelf nog overleven of wordt dat een interessante uitdaging?

Zin in FilmVrijdag?

Kaarten voor alle films in Corrosia, Theater, Expo & Film koop je het makkelijkste online. Op de website www.corrosia.nl vind je ook het overzicht van alle andere films die er de komende maanden te zien zijn. Die lijst wordt maandelijks geactualiseerd!