ALMERE - Taco Mundo, de van oorsprong Nederlandse franchiseformule bestaat ruim 20 jaar en staat bekend om haar versbereide Mexicaanse gerechten zoals taco’s, burrito’s, quesadilla’s en enchilada’s, waarvan een kwart ook nog vegetarisch is. De Mexicaanse lekkernijen kunnen worden afgehaald, maar de focus ligt op bezorging met elektrische fietsen en brommers.

De nieuwe Taco Mundo winkel aan de Baltimoreplein is afgelopen weken flink onder handen genomen onder de gedreven eigenaar, franchiseondernemer Mayren Terborg.

Voor Mayren wordt hiermee een lang gekoesterde wens vervuld. “Het is altijd al mijn droom geweest om een eigen winkel te openen en deze droom gaat eindelijk verwezenlijkt worden” vertelt Mayren enthousiast, “Horeca zit in mijn bloed en heb dit dan ook altijd gedaan. Ik heb jarenlang met heel veel plezier als manager mogen werken bij een foodketen, maar kan niet wachten om te starten aan mijn eigen Taco Mundo avontuur! “Ik wist dat ik geen standaard assortiment wil, maar juist iets vernieuwend en innovatiefs. Taco Mundo is precies wat ik zocht! Daarom kan ik niet wachten om iedereen te mogen verwelkomen en te laten genieten van de overheerlijke Mexicaanse keuken ”. Naast bezorgen kun je ook gezellig komen afhalen en meteen kennis maken met Mayren.

Mayren vult aan: “Ik houd van goed en lekker eten en om gezelligheid te creëren voor mensen door middel van eten. Of het nou in de winkel is of thuis aan de eettafel of op de bank. Het liefst deel ik dit met heel Almere en omstreken.”

Taco Mundo Almere-Buiten Baltimoreplein 1334 KA Almere
7 dagen per week geopend van 16:00 tot 22:00.
www.TacoMundo.com