ALMERE - U Can Dance, dé dansschool voor liefhebbers van ritme en beweging, verwelkomt enthousiaste dansers voor een gloednieuw seizoen vol salsa en bachata lessen. Of je nu een absolute beginner bent of al gevorderd in de danswereld, U Can Dance biedt voor ieder niveau de perfecte gelegenheid om je dansvaardigheden te verbeteren en tegelijkertijd plezier te hebben.

Nieuwe Begin: Bachata Beginnersles op 09-01-2024 om 20:45

Op 9 januari begint U Can Dance met een nieuwe reeks Bachata beginnerslessen. Onder begeleiding van ervaren instructeurs leer je de basisstappen en elegante bewegingen van deze sensuele Latijns-Amerikaanse dans. De lessen vinden plaats van 20:45 tot 22:15, zodat je na een lange werkdag kunt ontspannen en jezelf onderdompelen in de wereld van Bachata.

Salsa voor Starters: Beginnersles op 11-01 om 19:00

Voor diegenen die de opzwepende ritmes van salsa willen omarmen, start U Can Dance op 11 januari met nieuwe Salsa beginnerslessen. Van 19:00 tot 20:30 dompel je jezelf onder in de energieke sfeer van salsa, waar passie en beweging samenkomen. De perfecte manier om je week te starten met een dosis dansplezier!

Voor de Gevorderden: Reserveer je Proefles Online

Gevorderde dansers worden bij U Can Dance niet overgeslagen. Via het online lesrooster kun je eenvoudig een proefles reserveren op een moment dat jou het beste uitkomt. Of je nu je salsa- of bachata-vaardigheden wilt aanscherpen, de ervaren instructeurs van U Can Dance staan klaar om je naar nieuwe hoogten te brengen.

Tijdelijk Aanbod: Gratis Proefles met Code "Dance4fun"

Met de speciale code "Dance4fun" kun je een gratis proefles reserveren en zelf ervaren hoe het is om de vloer te betreden bij U Can Dance. Een unieke kans om de sfeer te proeven en te ontdekken welke dansstijl het beste bij jou past.

Kortom, of je nu de eerste stappen wilt zetten in de wereld van bachata en salsa, of je danspassie naar een hoger niveau wilt tillen, U Can Dance biedt de perfecte setting. Dans, beleef plezier en ontdek de magie van Latijns-Amerikaanse dans bij U Can Dance!

Aanmelden via de website: https://www.ucandance.nl/