ALMERE – Oplettende shoppers zullen het al hebben opgemerkt want de stickers hangen al enige tijd op de gevel. Maar nu is het zo ver: Costes komt naar Almere Centrum. Op 18 oktober opent het populaire Nederlandse modemerk de deuren van een grote winkel aan het Bordes.

Costes biedt kleding en accessoires van hoge kwaliteit voor de modebewuste vrouw die midden in het leven staat. De stijlvolle en trendy collectie biedt fijne basics en bijzondere items om zowel overdag als ’s avonds en in het weekend goed voor de dag te komen. Ook voor accessoires om de outfit compleet te maken kunnen stijlbewuste dames bij Costes terecht.

De openingsdag op 18 oktober wordt uiteraard gevierd. Om 9.30 gaan de deuren open voor het publiek. De eerste 100 bezoekers mogen uit een grabbelton een gift card pakken waarvan de waarde tussen de €1 en €100 ligt. Bovendien geldt de hele dag een speciale korting van €10 op de totale aankopen vanaf €19,95.

De nieuwe winkel aan het Bordes 4-10 wordt de eerste winkel in Almere en is 1470m2 groot. Verhuurder is Unibail-Rodamco.