ALMERE - Corrosia Theater, Expo & Film houdt van kunst, theater en film en wil die liefde heel graag met je delen. Daarom hebben ze een bijzondere Valentijns actie bedacht.

Alleen op Valentijnsdag 2024, woensdag 14 februari , koop je aan de kassa (on- en offline) van 12 tot 20 uur 2 Corrosia Passen voor de prijs van 1....

Wat is een CorrosiaPas?

Kennens weten het misschien, maar voor iedereen die nog niet van de CorrosiaPas heeft gehoord: met je CorrosiaPas kun je een jaar lang (vanaf de dag dat je hem aanschaft) alle voorstellingen en films in Corrosia zien. Je schaft hem één keer aan voor een zeer gereduceerd bedrag (€200) en daarna zit je letterlijk goed! Vanaf dat moment loop je elke avond dat er een voorstelling of een film te zien is in Corrosia fluitend naar binnen. Afrekenen heb jij namelijk al gedaan! En zo zie je een jaar lang de mooiste, interessantste, meest uitdagende theatervoorstellingen en filmhuisfilms in Almere.

Speciale Valentijns actie

Dit jaar heeft Corrosia een speciale Valentijns CorrosiaPas actie: alleen op woensdag 14 februari koop je één CorrosiaPas en krijg je er twee. Oftewel: je kunt vanaf 14 februari met je bestie een jaar lang naar Corrosia voor €200. Dat noemt Corrosia liefde voor cultuur. Let love rule!

Alle informatie over deze actie vind je op: www.cultureelcentrumcorrosia.nl / www.corrosia.nl.