ALMERE - Al meer dan 300.000 bezoekers gingen in België naar de natuurdocumentaire Onze natuur: het wilde België en nu is het onze beurt om te gaan genieten! Op vrijdag 15 december is deze bijzondere documentaire om 11 & 20 uur te zien in filmhuis Corrosia. En speciaal voor de avondfilm heeft Corrosia de handen ineen geslagen met Stad & Natuur Almere. Tijdens de inleiding, verzorgt door Patrick de Buiten(w)eter, krijgen bezoekers een kijkje in de Almeerse natuur.

Onze natuur: het wilde België

In een mozaïek van verhalen over het overleven, krijgt de kijker een beeld van de natuur die leeft rondom, onder of juist bewust verscholen voor het meest dominante dier van allemaal: de mens. Onze natuur: het wilde België trakteert de kijker op het visuele spektakel van de Belgische natuur in al haar schoonheid, maar gaat de nabijheid van de mens niet uit de weg.

Inleiding door Patrick de Buiten(w)eter

Om 19:30 zal Patrick een inleiding geven over de Almeerse natuur en gaat hij jouw kennis testen. Wie weet wordt jij wel de Groen Kampioen van de avond en ga je naar huis met een leuke groene prijs.

Wil je hier bij zijn?

Kaarten a 10 euro zijn te koop via www.corrosia.nl