ALMERE - Vanaf 1 maart 2024 verlaat Rabobank de ‘toren’ in Almere. ‘De vestiging van Rabobank aan de Grote Markt in Almere heeft vorig jaar een grote verbouwing ondergaan waarin de coöperatieve sfeer van Rabobank terug te zien is, maar ook elementen die betrekking hebben op herkenbare activiteiten van de bank in Almere en de regio. Deze plek is goed bereikbaar voor onze klanten en is volledig toekomstproof ingericht,’ aldus Wouter Stevens, directeur coöperatieve Rabobank Almere.

Vestiging Grote Markt

Bij onze vestiging aan de Grote Markt kun je terecht voor je dagelijkse bankzaken (inloop) en uitgebreid financieel advies (op afspraak). Onze openingstijden zijn: maandag van 13.00 tot 17.00 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Alle Rabobank-vestigingen zijn waardevrij, maar dichtbij de Grote Markt is een Geldmaat-automaat aanwezig waar je terecht kunt voor het opnemen/storten van biljetten en storten van sealbags. Kijk op www.geldmaat.nl voor meer informatie. Daarnaast kun je 24/7 je bankzaken zelf online regelen via rabobank.nl of de Rabo App. Kijk op www.rabobank.nl/service om te zien wat je direct zelf kunt regelen!

Rabo Samen Bankieren


Soms is het niet mogelijk om op bovenstaande manieren je bankzaken zelf te regelen of naar onze vestiging te komen. Bijvoorbeeld vanwege ziekte, een ongeval, senioriteit of een lichamelijke beperking. Onze medewerkers van Rabo Samen Bankieren helpen je graag verder. Zij komen langs op locatie (thuis of op een andere gewenste locatie) om te ondersteunen bij dagelijkse bankzaken. Onze collega’s Miranda Roelandschap, Marjon Huisman en Elsbeth Meindersma zijn bekende gezichten van onze vestiging aan de Grote Markt maar staan ook opgesteld voor Rabo Samen Bankieren. Kijk op de website voor meer informatie (www.rabobank.nl/samenbankieren).

Kracht van de coöperatie


Rabobank is betrokken in Almere. Stevens: ‘Als coöperatieve bank geeft Rabobank ieder jaar een deel van haar resultaat terug aan de samenleving. In Almere werd in 2023 ruim € 200.000 coöperatief dividend uitgekeerd. Hiermee ondersteunen wij initiatieven die aansluiten bij onze thema’s financieel gezond leven, duurzaam wonen, duurzaam ondernemen, Banking4Food, de energietransitie en het versterken van lokale gemeenschappen. Naast coöperatief dividend stellen wij hierbij ook onze kennis, netwerk en verbindingskracht ter beschikking.’