ALMERE - Coolblue opent deze zomer een winkel in het centrum van Almere, op de Diagonaal. Op een oppervlakte van 800 m2 kunnen klanten meer dan 1.000 producten uitproberen. Het wordt de 16de winkel van Coolblue.

Pieter Zwart, Beginbaas bij Coolblue: “Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een draadloze speaker, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Binnenkort is dit ook mogelijk in onze winkel in Almere.”

Naast het uitproberen van producten, kunnen klanten er binnenkort ook terecht voor advies bij het maken van de beste productkeuze. Ook kunnen ze langskomen voor directe service na aankoop, reparaties van smartphones en tablets én het ophalen van online bestellingen.

Coolblue zoekt nieuwe collega’s
Voor de winkel in Almere is Coolblue op zoek naar 40 nieuwe collega’s, waaronder een Floormanager, Winkelmedewerkers en Reparatiemedewerkers. Wie ervan houdt om klanten blij te maken, kan solliciteren via Werkenbijcoolblue.nl.

Facts & figures

Adres: De Diagonaal 30, 1315 XE Almere
Oppervlakte: 800 m2
1.000+ producten uitproberen