LELYSTAD - Lelystad is per 1 januari een arbeidsbemiddelaar rijker. Zelfstandig ondernemer Patrick Mulders zal, vanuit zijn vestiging Carrière Lelystad, zich dagelijks inzetten om werkzoekenden en werkgevers met elkaar in contact te brengen in Lelystad en omgeving.

Betrokkenheid
‘Met veel overtuiging kan ik zeggen dat betrokkenheid de kracht van Carrière Lelystad is’’, aldus Patrick. Werk heeft een enorme impact op het dagelijkse leven van mensen en daar is Patrick zich goed van bewust. ‘Mensen zijn meer dan een cv of een eerste indruk! Met kandidaten ga ik op zoek naar hun innerlijke drive om uiteindelijk voor werkgeluk te zorgen. Met bedrijven kom ik erachter hoe de productiviteit en kwaliteit te verbeteren is. En samen met alle Carrière ondernemers geef ik invulling aan goed werk, door elkaar op te zoeken zodat we kandidaten en daarmee opdrachtgevers vooruit kunnen helpen.’

Samenwerking met bedrijven binnen de logistiek en productie
Patrick heeft 10 jaar ervaring in de uitzendbranche achter de rug en heeft de afgelopen 5,5 jaar gewerkt bij Carrière Hoorn Zwaag. Na de succesvolle samenwerking met Carrière Hoorn Zwaag zal Patrick vanuit zijn nieuwe vestiging in Lelystad bedrijven en werkzoekenden voorzien van goed werk. Het idee om een eigen vestiging te starten bleef in de afgelopen jaren terugkomen en vanuit zijn ondernemersgeest is Patrick dit jaar voor zichzelf begonnen. Hij richt zich voornamelijk op de werkgelegenheid binnen de sectoren transport, logistiek en productie.

Over Carrière Uitzendbureau
Carrière Uitzendbureau, opgericht in 2010, is één van de snelst groeiende uitzendbedrijven van Nederland. Het bedrijf is actief als gespecialiseerd uitzendbureau in uitvoerende functies en verbinden opdrachtgevers en talent in gespecialiseerde units voor transport, logistiek, productie en techniek. Het bedrijf telt 38 vestigingen door heel Nederland. Het hoofdkantoor van Carrière Uitzendbureau is te vinden in Berkel en Rodenrijs.