ALMERE - Op vrijdag 24 november is het weer Black Friday. Ook in Almere Centrum kan het winkelend publiek deze dag, en soms zelfs al de hele week, mooie kortingen scoren. Bovendien zijn de meeste winkels ook extra lang open.


Black Friday

Deze koopjesdag is een fenomeen dat uit de VS is overgewaaid. Daar wordt de dag na Thanksgiving traditioneel de start van de kerstperiode ingeluid met spectaculaire uitverkopen. Ook in Nederland is Black Friday inmiddels helemaal ingeburgerd en Almere Centrum blijft niet achter. Flink wat winkels in Almere Centrum hebben hun eigen bijzondere aanbiedingen en kortingen waarmee ze inspelen op deze populaire koopjesdag. Dit kunnen flinke prijsvoordelen, combinatiedeals, cadeaus bij aankopen en nog veel meer zijn. Er kan ook lekker lang van deze kortingen worden geprofiteerd want veel winkels blijven tot 21.00 uur open. Bovendien kunnen klanten bij veel winkels al vanaf maandag 21 november rekenen op mooie kortingen en aanbiedingen.

Alle acties worden verzameld op de website van Almere Centrum en gedeeld via de social mediakanalen van Almere Centrum. Zo kunnen mensen thuis alvast bepalen van welke deals ze willen profiteren.