ALMERE - Odin foodcoop heeft afgelopen week haar 1e biologische boerderijwinkel en foodcafé geopend in Almere, op het erf van biodynamische boerderij Vliervelden. De winkel en het foodcafé aan de Goethelaan 163 in Almere zijn eigendom van Odin, een biologische voedselcoöperatie met meer dan 10.000 leden.

Merle Koomans (directeur Odin): "Bij Odin willen we mensen weer verbinden met de natuur en met de herkomst van onze dagelijkse voeding. Wij staan voor voeding die geproduceerd wordt met respect voor mens, dier en natuur. Afkomstig uit een landbouw die bijdraagt aan een rijke biodiversiteit. Samen een bijdrage leveren aan een mooiere, betere wereld. Dat is goed voor de boer, voor de regenworm, de koe en de bij en voor iedereen. Dat zijn onze idealen en die van onze ruim 10.000 leden."

De boerderijwinkel is een complete biologische speciaalzaak met een assortiment van meer dan 3.000 producten. Alle producten zijn 100% biologisch en liefst biodynamisch. Een aantal producten zijn rechtstreeks afkomstig van de biodynamische boerderij Vliervelden of de directe omgeving. Leden van de coöperatie kunnen 15 tot 20% ledenvoordeel krijgen op hun boodschappen.

Merle: "Ik zie voor me dat jong en oud hier in de toekomst hun wekelijkse boodschappen doet en gezellig een kop biologische koffie in ons foodcafé drinkt met een lekker broodje erbij. En dat ze dan de pluktuin bij de boerderij ontdekken en wandelen langs de akkers en weilanden met koeien."

Adres boerderijwinkel & foodcafé Almere Vliervelden:
Goethelaan 163, Almere

Openingstijden:
Boerderijwinkel ma - za: 09.00 - 18.00 uur
Foodcafé: ma - za: 10.00 - 16.00 uur

Meer informatie op Odin.nl.