ALMERE - In het centrum van Almere-Haven opent vrijdag 19 augustus om 10.00 de kleurrijke wolwinkel Happy Crafts. Yvette van der Molen (eigenaar) besloot na bijna 24 jaar werkzaam als bibliothecaresse bij de Nieuwe Bibliotheek Almere om een switch te maken. Nu zet ze haar hobby en passie om in een nieuwe uitdaging en hoopt ze zo iedereen enthousiast te maken voor handwerken.

De nieuwe wolwinkel, gevestigd aan de Meerstraat 6A, zal Yvette samen met niemand minder dan de bekende ontwerper en manneklijke haker DenDennis officieel openen. Na de officiële opening om 10:00 uur kun je voor het eerst een kijkje nemen in de inspirerende kleurexplosie die de winkel te bieden heeft. Het zal de hele dag een gezellige bedoening zijn, met een feestelijke opening, de start van een wedstrijd en de hele dag een hapje en een drankje. Tevens ligt er voor de eerste 20 kopende klanten een goedgevulde goodiebag klaar. Wees er dus snel bij!

In de winkel kun je kennismaken met de prachtige en kleurrijke materialen die Happy Crafts te bieden heeft. De winkel ligt vol met een uitgebreid assortiment haak-, brei- en borduurartikelen van de beste merken, waaronder Durable, DMC, Lang Yarns, Scheepjes, Knitpro, Clover en nog veel meer. Ook vind je er natuurlijk het Happy Crafts garen Favorite Cotton en de vele Happy Crafts-pakketten. Bekijk en voel de prachtige materialen en kleuren, en vraag advies over je nieuwe handwerkproject. Kies zelf mooie kleuren bij elkaar of start met een van onze vele kant-en-klare handwerkpakketten, waarmee je direct aan de slag kunt. Of je nu zelf graag een mooie trui breidt, een deken haakt of een kraamcadeau wilt borduren, wij hebben de juiste handwerkproducten in huis.

Wedstrijd: Hang de vlag uit

De opening van de Happy Crafts wolwinkel in Almere is ook het startsein van de vlaggetjeswedstrijd. Want wat is er nu feestelijker dan een handgemaakte vlaggetjes lijn. Doe mee en maak kans op mooie prijzen! Alle informatie ontvang je tijdens de opening.

Inspirerende workshops

In de winkel zullen regelmatig interactieve workshops en meet & greets georganiseerd worden met bekende mensen uit de handwerkwereld zoals blog(st)ers en auteurs. Tijdens deze evenementen kom je meer te weten over technieken en wisselen we tips & trics uit. De bijeenkomsten zijn een gezellig samenzijn met andere enthousiaste mensen die graag handwerken.

Happy Crafts: wat je zelf maakt is mooier

Happy Crafts is er voor iedereen die houdt van breien, borduren en haken. Met trots openen we in Almere dan ook de derde Happy Crafts winkel, naast onze bestaande winkels in Haarlem en Zwolle. In onze winkels vind je een uitgebreid assortiment brei-, borduur- en haakartikelen. Van de nieuwste patronen tot onze unieke brei- en haakpakketten en mooie cadeaus. Onze collectie wordt continu uitgebreid met nieuwe producten, complete handwerkpakketten en merken. Kom langs in onze winkels voor persoonlijk advies. We hebben handige en unieke pakketten voor je samengesteld, zodat ook jij eenvoudig kunt beginnen met handwerken. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor alle materialen die je voor je project nodig hebt.

Bestel je jouw producten liever online of wil je ons assortiment alvast bekijken? Bezoek dan onze webshop www.happycrafts.nl. Happy Crafting!