ALMERE - Deze zomervakantie hoef jij je geen moment te vervelen! Bij Stad & Natuur in het Klokhuis kun je namelijk elke zondagmiddag terecht! Deze zomer staat Stad & Natuur in het teken van de wolf en sprookjes. Ook bij het Klokhuis staat de wolf centraal. Kom jij ook op zondag tussen 13-16 uur?

Workshops
Elke eerste en derde zondag van de maand zijn er in het Klokhuis toffe workshops. Aan deze gratis workshops kunnen kinderen tussen 4-12 jaar deelnemen. Als ouder ben je ook van harte welkom om te kijken en te helpen! Op 17 juli gaan de kinderen in de Slakkenhuiskeuken van het Klokhuis culinair aan de slag met koekjes bakken. Natuurlijk moeten de koekjes volgens goed gebruik in een mandje vervoerd worden, dus ook deze maak je tijdens de workshop. Weet jij over welk sprookje we het hebben? Ook op 7 en 21 augustus staat de wolf en de sprookjes centraal! Je gaat creatief aan de slag met het thema!

Alle zondagen open!
Het Klokhuis is ook alle andere zondagen geopend. Als er geen workshop is dan kun je naar het Klokhuis voor een spelletje, een glaasje limonade, een kleurplaat en een roetsj van de glijbaan! Ook geven de beheerders op verzoek een rondleiding en vertellen ze je graag alles over dit bijzondere gebouw.
Wil je meer weten over het Klokhuis of zien wat er allemaal te doen is? Kijk dan op www.stadennatuur.nl/Klokhuis! De workshops in het Klokhuis worden mede mogelijk gemaakt door Just To Meet Friends, Kleur in Cultuur, Erik Fakkeldij en nog veel meer lokale kunstenaars en workshopleiders!