ALMERE - Meesterpianist Willem Brons geeft op zaterdag 6 april een Voorjaars benefietconcert in de Goede Reden in Almere-Haven. Inloop vanaf 19.30u. Het programma start om 20.00u. De avond eindigt om 22.30u. De opbrengst is bestemd voor de bestrijding van laaggeletterdheid in Almere.

Willem Brons studeerde piano in Amsterdam bij Karel Hilsum, in Genève bij Louis Hiltbrand. Hij studeerde orgel bij Piet Kee. In januari 1969 debuteerde hij in de Kleine Zaal. Hij trad vervolgens op met vrijwel alle Nederlandse orkesten zoals het Concertgebouw Orkest, het Residentie Orkest en het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Meer informatie: http://www.willembrons.nl/

Klassieke voorliefde
Op 6 april 2019 speelt Brons in de Goede Reden in Almere-Haven. Daar kun je voor de pauze genieten van Mozart: Rondo in a klein KV 511, Beethoven: Sonate in d klein opus 31 nr 2 en Chopin: Barcarolle in Fis opus 60. Na de pauze: Schubert: Impromptu in f klein opus 142 nr 1, Franck: Prélude, choral et fugue.

Kaarten á 15,- zijn te koop via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-voorjaarsconcert-58566212117 en aan de deur. Goede Rede, Kerkgracht 60, ALMERE HAVEN.

Het benefietconcert wordt georganiseerd door Rotary Club Almere New Town. De opbrengst is bestemd voor de bestrijding van laaggeletterdheid in Almere.