ALMERE - Literatuurwijk – Oec. Daltonschool de Omnibus bestaat 25 jaar en dit vieren zij met een geweldige feestweek van 16 t/m 20 mei.

Bij de opening staan alle leerlingen en leerkrachten verzameld op het schoolplein van het hoofdgebouw. Ouders, verzorgers en belangstellende buren kijken vanaf de zijkanten van het feestelijk versierde plein toe. Mascha Paliama, de directeur van de school, geeft een vrolijke toespraak en met een muzikaal drumoptreden op ballen wordt het startsein gegeven voor de feestweek. Alle groepen hebben op maandag een workshop waarin zij met een sportieve en muzikale drumworkshop op ballen, een energieke start van de week beleven.

Ruimte voor talent
Samenwerken, anticiperen op elkaar en plezier maken staan niet alleen centraal tijdens de eerste dag, maar is de rode draad door de hele week. Er is ruimte voor diverse talenten tijdens de feestweek. Naast het schoolreisje op dinsdag, staat de woensdag geheel in het teken van sport en spel. Op donderdag krijgen de leerlingen diverse culturele workshops van kunstenaars en op vrijdagavond wordt de feestweek afgesloten met een bruisend pleinfeest met kinderen, ouders en leerkrachten van de school.

Basisschool de Omnibus
J.J. Slauerhoffstraat 53
1321 HE Almere
Tel 036 – 536 3125
info@de-omnibus.nl
www.de-omnibus.nl