ALMERE CENTRUM - Onlangs is aan het Stadhuisplein in Almere Centrum Bakery Cafe geopend. Gasten kunnen hier met vrienden, collega’s, familie of alleen terecht voor de beste koffie, unieke thee, zoete lekkernijen, een heerlijk ontbijt, lunch of high tea. Het café wil een gezellige ontmoetingsplek zijn voor Almeerders en bezoekers aan de stad.

Bakery Cafe
Op het menu van Bakery Cafe staan naast de gangbare koffievarianten ook heerlijke en bijzondere lattes, warme chocolademelk en verschillende soorten thee. Voor de lekkere trek zijn er taartjes, cakes, brownies en vegan opties. Er is ook een ruime keuze voor wie wil komen ontbijten of lunchen. Bijzonder zijn de uitgebreide high tea en de borrelhapjes. Daar kan van worden genoten met een lekker glas wijn, een biertje of een glaasje fris. Er zijn verder allerlei zoete verrassingen te koop die kunnen worden meegenomen naar huis. Deze veranderen bovendien per seizoen. Bakery Cafe wordt gerund door de Almeerder horeca-ondernemer Cees de Zeeuw. “De koffie staat klaar. We kijken er naar uit onze nieuwe klanten te ontmoeten aan het Stadhuisplein!”.

Bakery Cafe is geopend aan Stadhuisplein 29. Wie op de hoogte wil blijven van nieuws, bijzondere acties en aanbiedingen, kan Bakery Cafe volgen via Facebook en Instagram (@bakerycafealmere_).