ALMERE - Vaak wordt een remix een grotere hit dan het origineel. Datzelfde zou zomaar eens kunnen gebeuren met Bagels & Beans Almere. Vrijdag 14 mei verhuist de vrijplaats voor Bagels, Koffie en Geluk namelijk van restaurantplein 'Belfort' naar een veel ruimere locatie mét terras aan de Schutterstraat.

De inwoners van Almere weten Bagels & Beans al heel goed te vinden voor de prijswinnende koffie, tongstrelende bagels en spetterverse sappen. Met de nieuwe locatie gelooft bagelbaas Peter Alvares nog meer winkelende passanten aan te trekken. Hij legt uit: 'Met onze openingstijden op het Belfort vielen we een beetje uit de toon tussen de op de avond gerichte horeca op het plein. Met deze nieuwe locatie spelen we veel beter in op de winkelopeningstijden. We richten ons met name op het winkelend publiek en mensen die in de buurt wonen en werken. Mensen die ons bezoeken voor een laat ontbijt, een lunch, spontaan koffiemoment of pauze tussen het winkelen door. Op onze nieuwe locatie, omringd door winkels en kantoren, weten de inwoners van Almere vast nog beter de weg naar ons te vinden. We kijken er enorm naar uit weer veel enthousiaste gasten te mogen verwelkomen!'

Ruim terras
Heel fijn is dat de nieuwe locatie binnen beschikt over afmetingen die een concertzaal niet zouden misstaan: maar liefst 208 vierkante meter oase van rust in de nieuwste Bagels & Beans uitstraling.Nu de horeca gelukkig beperkt weer open mag met de terrassen, is het nu ook alvast mogelijk om op het terras veilig te genieten van de toonaangevende producten van de nieuwe menukaart.

We moeten nog even wachten om binnen te kunnen genieten van het interieur en sfeer maar door de riante ramen kunnen bezoekers alvast een kijkje in de keuken nemen.

Bagels & Beans Almere
Schutterstraat 5
1315 VH Almere
Opening: vrijdag 14 mei

Over Bagels & Beans
Bagels & Beans is sinds 1996 de vrijplaats voor bagels, koffie en geluk. Een plek waar de waan van de dag plaatsmaakt voor een moment van rust en iets lekkers. Koffie of thee met iets erbij, een belegde bagel, bijvoorbeeld met creamcheese of de vegetarische Paddoburger, of een van de salades, sappen of healthy bites. Vers bereid, klaar terwijl je lacht.

De typische Bagels & Beans-sfeer met nadruk op persoonlijke aandacht en ambachtelijkheid heeft de afgelopen 25 jaar steeds meer fans gemaakt. Gelukkig maar, het is een bewezen medicijn tegen de gejaagdheid die onze levens tegenwoordig kenmerkt.

Op 1 februari 2021 is de nieuwe menukaart live gegaan. Benieuwd? Kijk op bestel.bagelsbeans.nl. Daar kun je bij de meeste Bagels & Beans een bestelling plaatsen om zelf op te halen en heerlijk thuis van te genieten.