ALMERE - Voor iedereen die zin heeft in een actieve middag is het Almeerderstrand op zondag 30 april dé place to be. Stad & Natuur organiseert tussen 13.00 en 16.00 uur twee avontuurlijke activiteiten: archery tag en schatzoeken. Een anders-dan-anders-uitje voor jong en oud.

Archery Tag is een actief spel met pijl en boog. Veiligheid staat voorop: de pijlen hebben een punt van schuim en de deelnemers krijgen een vizier op. Bovendien krijgt iedereen voordat het spel begint een aantal handige tips & tricks over het gebruik van de boog en pijlen. Jong en oud(er) kunnen dus meedoen.
Uitgespeeld? Dan is het tijd om te gaan schatzoeken op het strand. Zonder kaart, maar met kompas. Wie lukt het om de schat te vinden? En wat zou erin zitten?

Praktisch
De activiteiten starten bij het atelier van StrandLAB aan de IJmeerdijk 1B. De inloop is vrij tussen 13.00 en 16.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.stadennatuur.nl.

Let op: Er wordt aan de dijk gewerkt, maar het strand is gewoon bereikbaar. Wel kan de aanrijroute per auto of fiets anders zijn dan normaal. Volg de omleidingsroutes ter plaatse.