ALMERE - Golfclub Almeerderhout en autobedrijf Stern zijn per 1 oktober 2021 een partnership aangegaan voor 3 jaar. De samenwerking heeft als basis de gezamenlijke ambitie om meer service te kunnen bieden aan klanten en aan leden van de golfclub. Als hoofdsponsor van de club levert Stern exclusieve autodiensten aan de golfers van Almeerderhout. Zo kunnen spelers bijvoorbeeld hun auto een service- of wasbeurt laten geven tijdens het golfen. De komende jaren wordt de samenwerking verder uitgebreid op meer gezamenlijke doelen, zoals het optimaliseren van business events met aandacht voor vitaliteit en duurzaamheid.

Roland-Jan Schippers, manager Golfclub Almeerderhout:

“ Golfclub Almeerderhout is enorm trots om een gerenommeerd autobedrijf als Stern vanaf heden partner te noemen, door onze samenwerking creëren wij een meerwaarde qua service bij het lidmaatschap van onze golfclub.”

Henk Hiensch, Stern:

“ We zien veel waarde in de samenwerking met Golfclub Almeerderhout. We geloven in de kracht van het partnership en zien dat we veel overlap met elkaar hebben in de ambities voor de toekomst. Samen gaan we de komende jaren werken aan het leveren van de beste service op automobiliteit- en sportgebied.”
Over Stern
Stern is een Nederlands autobedrijf dat achttien automerken vertegenwoordigt met 64 vestigingen door het hele land. Stern biedt naast de verkoop van nieuwe en tweedehands personen- en bedrijfswagens verschillende diensten aan zoals leasing, verhuur, verzekering, financiering, verlengde garantie, (merk­erkend) schadeherstel, bedrijfswageninrichting en -bestickering en levert auto­onderdelen aan garages. In Almere heeft Stern drie verschillende vestigingen. Hier werken hoogopgeleide monteurs met originele fabrieksonderdelen om auto’s en bedrijfswagens continu in topconditie te houden.