ALMERE - Liefhebbers van het Apollo Ensemble kunnen zich verheugen. Waar het eerder alleen mogelijk was videoconcerten te bezoeken, zal het Apollo Ensemble nu live optreden op 11 juli om 13.30 uur in Kunstlinie. Het gaat om het concert ‘Beethovens Egmont!’ dat door het ensemble nog niet eerder voor publiek is gespeeld.

De ‘Egmont’ is de toneelmuziek die Beethoven heeft geschreven bij Goethes toneelstuk ‘Egmont’. Een theatraal concert van het Apollo Ensemble en sopraan Renate Arends. De muziek wordt aangevuld met beeld en een spannend verhaal. Op het podium van de middenzaal van Kunstlinie, met decors en al. Zo hebben we het Apollo nog niet eerder gezien! Regie van Marleen Prins.

Dit concert is onderdeel van het MINIfestival Goede Rede Klassiek met drie heel verschillende klassieke concerten op zondagmiddag 11 juli. De twee andere concerten zijn van Beth & Flo met theatraal pianospel en van de 3Violas, een swingend viooltrio. Met deze festivaldag van Goede Rede Klassiek luidt Kunstlinie een zomer vol theater, muziek kunst en film, innovatie in: het festival Summer Senses van 10 t/m 22 augustus.

Kaarten zijn vooraf te reserveren via www.kunstlinie.nl of tel 036 84 55 555