ALMERE - Annexum heeft een appartementencomplex kunnen toevoegen aan de portefeuille van het Open Woningfonds. Het betreft een in 2019 gebouwd object van circa 2.394 m² met 32 woonappartementen met een hoog afwerkingsniveau.

De appartementen variëren in grootte van 53 m² tot 113 m² en hebben de beschikking over 2, 3 of 4 kamers. Het betreft een duurzaam complex voorzien van zonnepanelen. Daarnaast beschikt elk appartement over een balkon, vloerverwarming en een keuken met inbouwapparatuur. Bij het complex behoren 12 eigen parkeerplaatsen.

Het complex bevindt zich in het Homeruskwartier aan het Homerusplein in Almere. Het Homeruskwartier kenmerkt zich door de grote diversiteit aan zelfbouwwoningen, het vele groen en het in het hart gelegen Homerus Park. In de directe omgeving bevindt zich een klein winkelcentrum met diverse voorzieningen en NS station Almere Poort.

Annexum is bijgestaan door technisch adviseur PVM, juridisch en fiscaal adviseur Van Doorne en aankoopmakelaar MOOT Real Estate. Verkoper is Homerus Ontwikkeling en is geadviseerd door FBM Corporate Finance.