ALMERE - Als schrijfster Astrid Andersson besluit geen nieuwe boeken meer te schrijven over het heldhaftige konijn Chef Kanin, valt dat niet bij iedereen in goede aarde. De fans van Chef Kanin willen weten hoe het verder met hem gaat, maar Andersson zwijgt in alle talen. Sterker nog: ze verdwijnt compleet van de aardbodem en is niet meer voor commentaar beschikbaar!

Chef Kanin – Laat zich niet kisten is een interactieve jeugddetective voor iedereen vanaf 8 jaar over het bestaan van fantasie en het verzinnen van de werkelijkheid. Op zondag 7 mei zie je om 15 uur in Corrosia Theater, Expo & Film hoe dit verhaal afloopt.

Jeugddetective over mysterieuze verdwijning

Met de voorstelling Chef Kanin – Laat zich niet kisten, blaast Annelies Appelhof / de zAAk A Chef Kanin nieuw leven in. En dat roept meteen een heleboel vragen op. Want bestaat Chef Kanin eigenlijk wel? En is hij iemands eigendom? Om daar achter te komen gaat De zAAk A eerst op onderzoekt uit om de mysterieuze verdwijning van Astrid Andersson op te lossen. Het onderzoek leidt langs familie, fanclub, de componist van de filmmuziek en komt tenslotte uit bij Chef zelf. Krijg je antwoord op de vraag: wie is de baas in je hoofd en zijn jouw ideeën van jou?

De zAAk A maakt filosofische jeugdvoorstellingen waarbij er een hoop vragen worden opgeworpen en je lekker aan het denken wordt gezet.

Kaarten kopen

Parkeren in Almere Haven is gratis en kaarten voor de voorstelling koop je makkelijk via www.corrosia.nl. Ook kun je vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van het theater terecht.