ALMERE - Op zaterdag 28 mei organiseert Goede Rede Concerten samen met CKV Almere en het Animato Trio de KamermuziekDag! Een hele dag werken aan kamermuziek voor amateurs. En daarvoor zoeken we nog musici! Amateurensembles, die graag samen spelen, zijn uitgenodigd om mee te doen aan deze inspirerende en leerzame dag in Goede Rede in Almere Haven. Aanmelden kan tot en met 21 mei.

Laat van je horen tijdens KamermuziekDag
Speel je in een orkest of thuis samen in bijvoorbeeld een ensemble, duo of trio? Laat je horen op onze KamermuziekDag! Een hele dag samen met andere amateurmusici werken aan kamermuziek. CKV-docent en violist Harry Vogel verzorgt de aftrap van de dag. Daarna een workshop omgaan met ‘podiumvrees’ door Tiziana Pintus, violiste en integral master coach, samen musiceren en ensemblespel met feedback van het Animato Trio.

Matineeconcert Animato Trio
's Middags om 16.00 uur sluiten we de KamermuziekDag af met een concert van het Animato Trio. Op het programma staat muziek van Mozart.

Ben of ken jij een geschikte kandidaat?
Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier op www.goederedeconcerten.nl. Doe dat voor 21 mei en wie weet ben jij op zaterdag 28 mei onderdeel van KamermuziekDag in Goede Rede! Eerst meer info? Bel 06-80140467.

Datum/tijd: za 28 mei van 9.30 tot 17.00 uur
Locatie: Goede Rede, Kerkgracht 60, Almere Haven