ALMERE – Deze week startte een bijzondere campagne van Almere Centrum en Almere City FC. Gasten van verschillende horecagelegenheden in Almere Centrum krijgen bij besteding van minimaal €45,01 twee kaarten voor een thuiswedstrijd naar keuze in de tweede periode van de Almeerse club. De samenwerking heeft als doel om meer bezoekers naar zowel het winkelgebied als naar het Yanmar Stadion van Almere City FC te trekken. Almere Centrum is deze periode ook shirtsponsor van de Almeerse voetbalclub.

Scoren in Almere Centrum

Ondernemersvereniging OVSA, waarbinnen de ondernemers in Almere Centrum zich hebben verenigd, ziet in Almere City FC de perfecte partij voor deze samenwerking. Martin van Ort, directeur van de OVSA: "De club heeft zich in het seizoen 2020/2021 landelijk extra in de kijker gespeeld en kwam zeer dicht bij de eredivisie. Daarmee dragen ze ook bij aan het imago van de stad. Om iedereen nog uitgebreider kennis te laten maken met Almere Centrum en Almere City FC, hebben we de handen ineengeslagen. Onder de noemer 'Scoren in Almere Centrum' zetten we samen zowel de stad als de club op de kaart. Een gezellig etentje in Almere Centrum levert een gezellige wedstrijd in het Yanmar stadion op. Een win-win voor ons allebei".

De campagne loopt van 10 oktober tot 10 december, de tweede speelperiode van Almere City FC. Gasten van aangesloten horeca krijgen bij besteding van minimaal €45,01 een flyer met een unieke code. Elke code kan worden ingewisseld voor twee kaarten voor een thuiswedstrijd van Almere City FC. Het minimaal te besteden bedrag van €45,01 is een knipoog naar de 4501 stoelen in het Yanmar Stadion.

Spelregels, aangesloten horeca en meer informatie staan op www.almerecentrum.nl/almere-city