ALMERE - Betaald Voetbal Organisatie Almere City FC, ICT-bedrijf Ultimum en organisatieadviesbedrijf Lenard & Lenard, organiseren op maandag 11 november de tweede Inspiration Academy. Deze tweede editie is een vervolg op de succesvolle sessie eerder dit jaar in juni. Dit vervolg is geïnitieerd om o.a. Almeerse professionals en talent te enthousiasmeren over werken in IT. Tevens is er een mogelijkheid om aan te sluiten bij het netwerk in de Business Consultancy via Lenard & Lenard. Tijdens de bijeenkomst gaan de bezoekers een hoop leren en komen zij in contact met de drie de organisatoren.

De sprekers nemen de aanwezigen o.a. mee in de wereld van (white)hacking, zelfontwikkeling en talentmanagement. Jörgen Raymann zal als local hero zijn visie delen over investeren in jezelf. De locatie voor het evenement is de thuisbasis van Almere City FC, het Yanmar Stadion. Vanaf 18.15u is de inloop waarna het programma om 18.30u zal starten.

Voor Almere door Almere
Voortbouwend op het succes van vorige keer is besloten een nieuwe editie te organiseren. Het resultaat van vorige keer, waarbij van de 60 bezoekers 6 meteen een baan vonden, onderstreept des te meer het belang van dit soort evenementen. Deze Inspiration Academy met als thema "Do IT" zal nog interactiever worden, door verschillende vormen van workshops. Kortom alles in het teken van "Do IT", oftewel durven is doen!

Zowel Almere City FC, Ultimum als Jörgen Raymann en Lenard & Lenard dragen Almere een warm hart toe. Ze vinden het zonde om al het talent dat rondloopt in deze nog steeds snelgroeiende stad, naar andere plaatsen te zien vertrekken. Met de komst van een Hogeschool blijven meer jonge Almeerders in hun stad studeren en kiezen ook studenten uit andere streken steeds vaker voor een opleiding in Almere. Tegelijkertijd groeien de toekomstperspectieven voor starters en meer ervaren professionals, bij al de verschillende (IT-)bedrijven. Deze avond is dan ook dé kans om te netwerken en een stageplek of nieuwe baan te vinden bij een echt Almeers bedrijf.

Geïnteresseerden kunnen zich (gratis) aanmelden via: ultimum.nl

Ultimum al meer dan 22 jaar Almeers

Almeers familiebedrijf Ultimum is al ruim 22 jaar gespecialiseerd in IT. Sinds twee jaar is Ultimum rugsponsor van Almere City FC en neemt het bedrijf deel aan de Businessclub van Almere City FC. Dit evenement is een mooie stap, in de reeds vruchtbare samenwerking, waarmee ook wat kan worden terug gedaan voor de stad Almere.

Over Lenard en Lenard
De ambitie van de Inspiration Academy sluit naadloos aan bij de visie van Lenard & Lenard. Kijken of het nog beter, slimmer, sneller, effectiever en leuker kan. Dat begint bij gedrag. Inzicht in gedrag van jezelf en de ander. De profiling techniek van Lenard & Lenard geeft dat inzicht. Wanneer je dit inzicht toepast, boek je ander resultaat.

Profiling is de eerste stap binnen de L&L methodiek, gevolgd door aandacht voor vitaliteit op zowel mentaal als fysiek vlak. De laatste stap is het optimaliseren van wat je doet.

Al meer dan 15 jaar helpt Lenard & Lenard haar klanten effectiever te zijn. Inmiddels hebben zij de top van het Nederlandse bedrijfsleven en de politiek mogen begeleiden en helpen ze een diverse groep ondernemers hun performance op mens-, team-, proces- en organisatieniveau te verbeteren. Hoe dit werkt kunnen de bezoekers ook ervaren tijdens de Inspiration Academy. Het aanhaken van echte Almeerder: Jörgen Raymann, vanuit Lenard & Lenard, maakt het compleet en belooft veel goeds voor deze avond.