ALMERE – Vandaag ging de vernieuwde Albert Heijn aan de Hongarijeplaats in Almere Poort weer open. De winkel ziet er modern uit, is ruim van opzet en heeft een groter versaanbod. Na het doorknippen van het lint stroomden de klanten meteen naar binnen. De eerste reacties zijn positief. "Wij krijgen veel complimenten en daar zijn we blij mee", zegt supermarktmanager Vladik Babashev. "Klanten vinden het prettig dat de gemoedelijke sfeer van voor de verbouwing gewoon is meegenomen. Iedereen vindt het in onze vernieuwde winkel net zo gezellig."

Het openingsfeest van vandaag krijgt zaterdag 15 juni een vervolg. Dan staat er voor de deur van de winkel een springkussen. Een dj zorgt voor goede muziek en ook de hamster komt langs. Iedereen is van harte welkom.

Albert Heijn Europakwartier aan de Hongarijeplaats 2 in Almere Poort is open op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 22:00 uur, zaterdag en zondag van 8:00 tot 22:00 uur. De winkel beschikt over ruime parkeergelegenheid en parkeren is gratis