ALMERE - Vanaf aanstaande maandag starten de eerste werkzaamheden aan de weg en de viaducten op de N702 Hogering en Buitenring in Almere. Aannemer Van der Lee werkt dan op de zuidbaan, vanaf de Grasweg tot aan de Tussenring. De Hogering blijft open voor het doorgaande verkeer.

Bereikbaarheid en verkeershinder

De weg blijft tijdens de werkzaamheden zoveel mogelijk open, maar er zijn minder rijbanen beschikbaar. Daarom kan het tijdens de spits extra druk zijn op de weg. Door voor of na de spits te vertrekken of een alternatieve route te nemen, kunnen verkeersdeelnemers de drukte vermijden.

Daarnaast zijn gedeelten van de Hogering en de Buitenring 's nachts of in het weekend gesloten.

De nacht- en weekendafsluiting kondigen wij van tevoren aan via

www.flevowegen.nl/N702

.

Afsluiting Grasweg en Karperweg

Het verkeer vanuit de Grasweg en Karperweg kan van maandag 28 augustus van 20.00 uur tot maandag 11 september niet op de Hogering komen. Een omleiding is in de woonwijken met borden aangegeven, met een route richting de Markerdreef, die wel open blijft. Het verkeer dat vanaf de A6 over de Hogering rijdt, kan wel rechtsaf de Grasweg op.

Start tweede fase vanaf 12 september

De werkzaamheden van deze eerste fase duren tot 11 september. Daarna start de tweede fase. Daarin wordt gewerkt aan de noordbaan

van de Karperweg tot de Tussenring en aan de zuidbaan vanaf de Tussenring tot voor de Polderdreef. Meer informatie staat voor de start van de tweede fase op

www.flevowegen.nl

.

Groot onderhoud tot de Polderdreef – Grote Vaartweg.

De werkzaamheden maken onderdeel uit van het groot onderhoud tussen de kruising van de Grasweg en de kruising Polderdreef - Grote Vaartweg.

De tussen- en deklagen asfalt en de geleiderails worden vervangen. Daarnaast wordt het beton van bruggen en viaducten hersteld en de voegen vervangen. Ook zijn er voorbereidende werkzaamheden bij de aansluiting van de Tussenring op de Hogering. De verwachting is dat het werk op 27 november klaar is.

Meer informatie

Bezoek

www.flevowegen.nl/N702

of stel uw vraag via

info@flevowegen.nl

.