ALMERE - Het Energieloket Flevoland daagt je uit om energielekjes te ontdekken. Sinds oktober zijn al 100 Flevolandse VIPS, woningeigenaren en huurders met een energiemeter op pad om lekjes thuis te ontdekken. Wil jij ook lekjes ontdekken? Meld je dan online via de website of ga langs bij één van de Energieloketten bij jou in de gemeente.

Inmiddels zijn al veel lekjes ontdekt en gaan elke week bewoners in Flevoland op pad om lekjes te ontdekken. Samen werken we zo aan energiebesparing en willen we mensen bewust maken. Elk ontdekt lekje levert je ook een geldbesparing op.

Ontdekte lekjes
Dronten: “Nu ik het verbruik heb gezien, gaat de computer ’s avonds gewoon uit”- Wethouder Siepel
Lelystad: “De waterkoker: daar stop je al snel een liter in, terwijl je maar een halve liter nodig hebt”- Meneer Van den Berg
Zeewolde: “Wij gebruiken stekkerblokken die je met zo’n schakelaar kunt uitzetten. Dat scheelt enorm.”- Meneer Zwaan
Emmeloord: “Wij hebben drie koelkasten in gebruik, dus dat zijn de stroomvreters”- Meneer Van Dam
Urk: “Nu ik in de gaten heb wat dat elektrische kacheltje verbruikt, denk ik: die gaat niet meer aan”- Mevrouw Brands-Oost
Doe mee en ontdek ook jouw lekjes! Speur mee en ga met de energiemeter twee weken op reis in je eigen huis. Lekjes ontdekken levert besparing én geld op. Meld je eenvoudig online aan of kom langs bij één van de Energieloketten bij jou in de buurt en we leggen een energiemeter voor je klaar.

Voor meer informatie over Ontdek je lekje, bezoek onze website www.energieloketflevoland.nl/ontdekjelekje