ALMERE - Xenos aan het Globeplein 6 in Almere Buiten opent binnenkort haar compleet vernieuwde winkel met een nu nóg verrassender assortiment. Om de ombouw naar Xenos nieuwe stijl te kunnen realiseren, is de winkel vanaf 5 oktober een aantal dagen gesloten. Op woensdag 16 oktober om 09:30 uur staat de feestelijke heropening gepland.

Tijdens de heropening op 16 oktober zijn er verschillende feestelijke acties; zo ontvangen de eerste 100 klanten een gratis wandrekje. In de vernieuwde winkel worden klanten door verschillende werelden geleid en verrast door allerlei spullen die net even anders zijn. Wat blijft binnen het vernieuwde assortiment is de vertrouwde én betaalbare Xenos collectie voor wonen, tafelen, food, feest en hobby .

Komend najaar heeft Xenos alles om het thuis gezellig te maken. Samen lang tafelen en borrelen met de kaarsjes aan of lekker op de bank met fijne kussens en een warme plaid. Ook in het voor Xenos zo typerende foodassortiment zijn bijzondere producten verkrijgbaar die helpen bij het samenstellen van een heerlijke maaltijd. Nieuw is ook de mogelijkheid om gemakkelijk via een bestelzuil in de winkel online bestellingen te plaatsen. Hierbij hebben klanten de keuze om de bestelling thuis te laten bezorgen of gratis op te halen in de winkel.

Over Xenos
Xenos is de meest verrassende winkel van Nederland. Niet voor niets betekent het Griekse woord Xenos ‘vreemd’. Met bijna 150 winkels is Xenos sinds 1973 een succesvolle winkelformule verspreid over heel Nederland. Dit succes begon binnen de kruideniersformule P. de Gruyter & zn., waar de artikelen uit het Verre Oosten werden geïmporteerd. Vandaag de dag zijn bij Xenos en op www.xenos.nl producten van over de hele wereld verkrijgbaar die leuk, lekker én anders zijn.

Xenos is uitgegroeid tot een keten van woon-, decoratie- en cadeauwinkels waar de leukste producten en accessoires tegen betaalbare prijzen worden verkocht. Vanuit het distributiecentrum in Waalwijk worden de winkels dagelijks bevoorraad met nieuwe producten.