ALMERE - Vanaf maandag 13 januari worden er werkzaamheden aan de Bostonweg uitgevoerd in twee fasen. Per fase wordt een deel van de weg afgesloten voor het verkeer. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 20 maart. Parkeren kan op het parkeerterrein Doemere. Alle winkels aan de Bostonweg zijn te voet bereikbaar. Er zijn aan het trottoir geen werkzaamheden.

Fase 1 – 13 januari t/m 14 februari

De werkzaamheden van de eerste fase beginnen aan de zijde van de Polderdreef tot de Washingtonstraat. Het autowasbedrijf is tijdens de werkzaamheden zoveel mogelijk gewoon bereikbaar via de Polderdreef/Bostonweg. De in- en uitgang naar het tuincentrum aan de Bostonweg wordt afgesloten, het parkeerterrein dan is alleen bereikbaar via de Torontoweg.

Fase 2 – 17 februari t/m 20 maart
De werkzaamheden van fase 2 beginnen bij de nieuwe drempel voor het parkeerterrein aan de Bostonweg tot de New Yorkstraat.

Werkzaamheden fase 1 Bostonweg
Werkzaamheden fase 2 Bostonweg

Bevoorrading winkels Doemere
De ondernemers kunnen hun winkels bevoorraden via de in- en uitgangen vanaf de New Yorkweg, Washingtonstraat en Miamistraat. Tijdens de werkzaamheden is het mogelijk om bestemmingsverkeer voor bevoorrading toe te laten. Bevoorrading is mogelijk op woensdag en donderdag tussen 7.00 – 9.00 uur en 12.00 – 13.00 uur. Tijdens de frees- en asfalteringswerkzaamheden is de weg per fase afgesloten.

Fase 1 – 13 januari t/m 14 februari
De werkzaamheden van de eerste fase beginnen aan de zijde van de Polderdreef tot de Washingtonstraat. Tijdens de oranje fase zijn de winkels bereikbaar via de gele en rode fase. Wanneer in de rode fase gewerkt wordt zijn de winkels bereikbaar zijn via de gele fase. Het autowasbedrijf is tijdens de werkzaamheden in de gele en rode fase zoveel mogelijk gewoon bereikbaar via de Polderdreef/Bostonweg. De in- en uitgang naar het tuincentrum aan de Bostonweg wordt afgesloten, het parkeerterrein dan is alleen bereikbaar via de Torontoweg.

Voor alles geldt: als het werk het toelaat.

Fase 2 – 17 februari t/m 20 maart
De werkzaamheden van fase 2 beginnen bij de nieuwe drempel voor het parkeerterrein aan de Bostonweg tot de New Yorkstraat. Wanneer in het groene en oranje gebied wordt gewerkt is de rode fase beschikbaar voor bevoorrading van winkels. Wanneer in fase rood wordt gewerkt is de bevoorrading van de winkels mogelijk via, de voor leveranciers, opgestelde groene en de oranje fase. De werkzaamheden van de gele fase aan de New Yorkstraat wordt in één week uitgevoerd; de New Yorkweg is dan weer toegankelijk.

Voor alles geldt: als het werk het toelaat.