ALMERE - Sporten geeft plezier. Het leveren van een persoonlijke prestatie geeft je een gevoel van trots. Sporten en bewegen zorgt voor verbinding en is goed voor je gezondheid. In Almere erkennen wij de brede toevoeging van sport en bewegen aan de samenleving. We gunnen dan ook alle Almeerders de kans om kennis te maken met (nieuwe) sporten.


Hierdoor werken wij graag met jou samen en bieden wij jou de mogelijkheid om nieuwe/bestaande initiatieven een boost te geven met behulp van een aantrekkelijke financiële bijdrage uit het Sportakkoord. Het aanvragen van dit budget is erg eenvoudig. Stuur ons een half A4-tje met je idee en het bedrag dat je hiervoor nodig hebt. Vervolgens nemen wij contact met je op.

Enkele voorbeelden waarvoor je een financiële bijdrage kan aanvragen: trainen van vrijwilligers, nieuwe materialen (ook aangepaste materialen voor specifieke doelgroepen) of een campagne om je aanbod te promoten. Mail voor 1 juli 2022 je idee naar: sportentree@almere.nl en wij nemen binnen een week contact met je op.