ALMERE - Afgelopen vrijdag 12 maart startten de eerste werkzaamheden voor de herinrichting van de Havenkom in Almere Haven. De sterke wind en regen trotserend onthulde wethouder Hilde van Garderen samen met een vertegenwoordiging van de horecaondernemer (BIZ Almere Haven) een bord met sfeerimpressie van hoe de Havenkom in de toekomst eruit gaat zien!

De herontwikkeling van de Havenkom is onderdeel van de Stedelijke Vernieuwing Almere Haven. Eind 2020 heeft de gemeente de eerste ideeën voor deze vernieuwing gepresenteerd in een buitententoonstelling. Bewoners, en ook veel specialisten, hebben hierop gereageerd en daarmee inspiratie geleverd aan het voorlopig ontwerp. De gemeente zet nu de eerste stap in deze vernieuwing door het straatwerk al aan te pakken en werkt samen met de horecaondernemers aan de verdere vernieuwing van de Havenkom.

Live presentatie op stadsgesprekken.almere.nl
Wilt u meer weten over het voorlopig ontwerp? Kijk en luister dan vanavond 15 maart mee om 19.30 uur op stadsgesprekken.almere.nl . Daar vindt u meer informatie en kunt u vragen van andere stadsgenoten lezen, reageren of zelf uw vraag stellen. Ga mee op weg naar een vernieuwde Havenkom!