NOBELHORST - Na een succesvol verloop van de eerste verkoopfase De Houtwal in Nobelhorst, zal op 5 oktober de verkoop van de tweede fase van start gaan. De Houtwal is de eerste wijk in Nobelhorst die volledig gasloos is. Op deze zaterdag ben je in de informatieschuur van harte welkom tussen 14.00 en 16.00 uur om informatie te winnen over de laatste 34 aankleedhuizen.

Het laatste aanbod in De Houtwal bestaat uit 8 twee-onder-een-kaphuizen met een tuin aan het water en 26 rijhuizen, sommige met een veranda of pergola. De buurt is gelegen aan de drie groene houtwallen van Nobelhorst. De Houtwal staat voor rustig leven en genieten van het groen. De huizen die worden gebouwd in deze nieuwe wijk krijgen een ecologische stijl met natuurlijke tinten.

Voordat de verkoop van start gaat wordt er tussen 11.00 en 14.00 uur een Binnenkijkroute georganiseerd. Door deel te nemen aan deze route ontdek je welk type huis bij jou past en beleef je hoe mooi het wonen in Nobelhorst kan zijn! Kijk binnen bij diverse buurtbewoners en laat je inspireren.

Voor een huis in De Houtwal fase 2 wordt rekening gehouden met een startprijs van €299.500 (v.o.n.). Dit is inclusief standaard sanitair en tegelwerk, vloerverwarming op de begane grond en 1ste verdieping, zonnepanelen en excl. keuken.

Klik hier voor meer info over De Houtwal.