ALMERE- Onlangs is Wolter Tjeenk Willink toegetreden tot de Raad van Toezicht van Stad & Natuur Almere. Hij neemt de positie over van Peter Lommerse, die na de maximale zittingsperiode van 9 jaar afscheid neemt van de Raad van Toezicht.


Voorzitter Cees Okkerse van de Raad van Toezicht over deze benoeming: “We zijn blij met de toetreding van Wolter tot de Raad van Toezicht. Hij is een goede aanvulling op de overige leden van de raad. We hebben gezocht naar iemand met verstand van marketing en een commerciële inslag. Daarnaast vinden we betrokkenheid bij Almere van belang. Nu Stad & Natuur 10 jaar bestaat denken we weer verder over de toekomst van de Stichting; daar kan Wolter een goede inbreng bij leveren.”


Wolter Tjeenk Willink, geboren in 1981, is vanaf 1984 opgegroeid in Almere en heeft hier zijn eigen bedrijf Traffic Builders opgericht. Wolter over zijn motivatie om zich in te gaan zetten als lid van de Raad van Toezicht van Stad & Natuur: “Als Almeers ondernemer én iemand die niet geboren maar wel getogen is in Almere, vind ik het belangrijk om betrokken te zijn bij ‘mijn’ stad. Als jongste en snelst groeiende stad van de grotere steden in Nederland, staat Almere voor de uitdaging om de verdere verstedelijking van de regio op een innovatieve en duurzame manier te blijven combineren met de vele natuur die onze gemeente rijk is. Stichting Stad & Natuur vervult hierin een spilfunctie, door de natuur dichter bij mensen en mensen dichter bij de natuur te brengen. Ik hoop daar de komende jaren vanuit mijn expertise in marketing en ervaring als lokaal ondernemer een zinvolle bijdrage aan te kunnen leveren”.


De overige leden van de Raad van Toezicht zijn Cees Okkerse, Meindert Eijgenstein, Irene van Hooff en Hans Marsé.