ALMERE - Buitencentrum Almeerderhout verandert op zaterdag 23 september in burencentrum Almeerderhout. Dit naar aanleiding van de Oranje Fonds Burendag.

Wij nodigen al onze buren van Almere uit om samen een heerlijk dagje uit te beleven bij burencentrum Almeerderhout. Op de burendag zijn er verschillende acties. Zo kun je samen met je buur een rit maken met de beverbus over Stadslandgoed de Kemphaan. Tijdens de tocht vertelt de gids je alles over dit jonge natuurgebied in Flevoland. Neem je fototoestel mee, want wie weet kom je onderweg een ree, vos of andere bewoner van deze stadsbossen tegen. Een kaartje voor de beverbus is €2,50 per persoon. Op de burendag is elke 2e persoon gratis, dus 2 personen voor €2,50.

Bij Restaurant buitengewoon lekker wordt er deze dag ook weer goed voor u gezorgd. Hier kunt u samen genieten van een heerlijke uitgebreide lunch of en een kopje koffie of thee met wat lekkers. Aan de kinderen is uiteraard ook gedacht. Voor onze buren is deze dag elk tweede drankje gratis!

Voor of na een heerlijk drankje bij buitengewoon lekker kunnen buurtbewoners van alle leeftijden samen klimmen bij Fun Forest. Speciaal op de burendag krijg je 20% korting op je klimkaarten. Aanmelden voor het klimmen bij Fun Forest Almere kan via www.funforest.nl met kortingscode 20BUUR. Tussen 12:00 en 14:00 uur start er elk half uur een instructie.

Maakt u van alle aanbiedingen gebruik, dan ontvangt u ook nog een leuke goodiebag.

Voorwaarden:

Al onze buren zijn welkom!

U bent onze buur wanneer u kunt aantonen dat u in Almere woonachtig bent.

Wilt u meer informatie over onze activiteiten tijdens burendag op 23 september 2017? Neemt u dan contact op via Almeerderhout@staatsbosbeheer.nl of 036- 5384416.