ALMERE- Vanaf begin oktober is maaltijdplatform Deliveroo beschikbaar voor een groot deel van de 200.000 Almeerders. Het bedrijf plant om ongeveer 50 restaurants aan te sluiten op het platform en hun heerlijke maaltijden zo beschikbaar te maken voor bezorging bij klanten. Dat levert meer keuze op voor Almeerders, extra omzet op voor restaurants, maar ook bijbanen: het bedrijf is op zoek naar tientallen fietsers om mee te werken.


Ondernemers: omzet vergroten

Deliveroo is momenteel beschikbaar in 14 steden in Nederland, waaronder in Eindhoven, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Almere past daar heel goed bij, aldus Stijn Verstijnen, directeur Deliveroo Nederland: “Wij zagen de vraag in Almere naar ons platform toenemen. Wij bieden de Almeerders graag het gemak van bestellen van al hun favorieten via ons platform. Van de bekende en kwalitatieve ketens, tot dat familierestaurant en dat geweldige Poké Bowls tentje; wij willen altijd een optie bieden. Van horecaondernemers horen wij dat dit een kans is om hun omzet te vergroten.” Vanaf begin oktober is Deliveroo beschikbaar in Almere.


Sportieve bijbaan

De komende weken is Deliveroo in gesprek met horecaondernemers in heel Almere. Het platform werkt zowel met restaurants die eigen bezorgers hebben, als met restaurants die gebruikmaken van de service van Deliveroo. Daarom is het bedrijf op zoek naar tientallen lokale bezorgers. Verstijnen: “We bieden een sportieve bijbaan voor studenten en voor anderen die graag extra willen verdienen. Als bezorger ben je in beweging, terwijl je goed verdient en zelf bepaalt waar, wanneer en hoeveel je werkt. Ook krijgen alle bezorgers een gratis ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering en een starterskit, met daarin een jas, tas, telefoonhouder en een fietshelm.” Geïnteresseerden kunnen zich melden via deze link.

''Het bedrijf wil samenwerken met 50 restaurants in de stad"

Over Deliveroo
Deliveroo is een prijswinnende bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt wereldwijd samen met meer dan 80.000 geliefde restaurants en met 60.000 bezorgers om de beste maaltijdbezorging ter wereld te bieden. Het hoofdkantoor van Deliveroo zit in Londen, het bedrijf heeft daarnaast meer dan 2.000 werknemers in kantoren over de hele wereld.


Deliveroo is actief in meer dan 500 plaatsen en steden in 13 landen, te weten: Australië, België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Koeweit, Nederland, Singapore, Spanje, Taiwan, de Verenigde Arabische Emiraten en het Verenigd Koninkrijk. Kijk voor meer informatie op: www.deliveroo.nl.