ALMERE- Van 24 tot en met 26 november 2019 organiseert Internationaal Ambitieus de zevende handelsmissie voor bedrijven naar Curaçao. Deze staat wederom in het teken van het onderzoeken van zakelijke mogelijkheden én matchmaking tussen lokale potentiële opdrachtgevers met zakenpartners en ondernemers uit onder andere Suriname, Nederland, Bonaire, België en Aruba.

Internationaal Ambitieus is een in Almere gevestigd consultancybureau dat bedrijven stimuleert tot internationaal zakendoen met de negen landen waar het Nederlands één van de voertalen is. Tijdens de handelsmissie ligt de nadruk op het investeren met fiscale voordelen, de HUB-functie van Curaçao richting Latijns-Amerika en de potentie van het eiland voor buitenlandse bedrijven.

Aan de voorgaande edities hebben inmiddels meer dan 100 bedrijven en ondernemers deelgenomen vanuit Bonaire, België, Nederland en Suriname. Meer dan 40% van de deelnemers is inmiddels geëmigreerd, een bedrijf gestart of doet inmiddels internationaal zaken na deelname aan één van de handelsmissies.

Belangstellenden kunnen voor meer informatie de website van Internationaalambitieus.com bezoeken en van daaruit in contact komen met de organisatie